Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΔΙΑΚΟΠΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΑΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΙΤΗΜΑ 35 ΠΡΟΕΔΡΩΝ Δ.Σ. ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ, ΑΓΩΓΟΣΗΜΟΥ ΚΛΠ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ -ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ

 
Διακόπηκαν προς το παρόν οι εργασίες της Ολομέλειας των Προέδρων λόγω της άρνησης του Προέδρου αυτής κ. Αδαμόπουλου να τεθεί προς σσυζήτηση το θέμα των ενδεχόμενων κινητοποιήσεων του κλάδου που τέθηκε και το Σάββατο χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τριαντα πέντε Πρόεδροι Δ.Σ. ζήτησαν και σήμερα πριν την έναρξη της τελευταίας ημέρας των εργασιών της Ολομέλειας με αντικείμενο τον Κώδικα περί Δικηγόρων να προταχθεί το θέμα του φορολογικού, της αυξήσεως του αγωγοσήμου κλπ. Όμως ο Πρόεδρος της Ολομέλειας αρνήθηκε την σχετική συζήτηση ισχυριζόμενος ότι δεν αρφορά την ημερήσια διάταξη της Ολομέλειας. Απειλές Προέδρων για αποχώρηση από την Ολομέλεια.

Πρόταση Προέδρου Δ.Σ. Πύργου για αποχή έως την 19-12-2012, ο Αδαμόπουλος αρνείται να θέσει προς ψηφοφορία, έντονες αντεγκλήσεις.

Παπάκος Πρόεδρος Δ.Σ. Πατρών: υπάρχουν σοβαρότερα θέματα από την αποχή για να συζητήσουμε.

Επιχείρηση συνέχισης της Ολομέλειας με την ημερήσια διάταξη Κώδικα περί Δικηγόρων. Πολλοί Πρόεδροι εκτός αίθουσας ενώ εντός παρουσιάζονται εισηγήσεις.

Περίπου 20 Πρόεδροι που αποχώρησαν ετοιμάζουν κείμενο, ενώ εντός αίθουσας, συνεχίζεται η συζήτηση παρόντων και κάποιων Προέδρων που εκφράστηκαν υπέρ της συζήτησης για κινητοποιήσεις.

 Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Ολομέλειας χωρίς απόφαση για κινητοποιήσεις. Μοναδική δέσμευση Αδαμόπουλου η σύγκλιση Συντονιστικής μόλις κατατεθεί το φορολογικό νομοσχέδιο. Αναμένεται αντίδραση με κείμενο καταγγελίας του Προεδρείου από τους "20" Προέδρους που αποχώρησαν.

Οι Πρόεδροι από Γιάννενα, Βόλο, Ηλεία, Άρτα, Γιαννιτσά, Κιλκίς, Καβάλα, Κέρκυρα, Τρίπολη, Γρεβενά, Ευρυτανία, Λαμία, Λιβαδειά, Καρδίτσα, Κω, Κόρινθο, Καλάβρυτα, Θήβα, Ναύπλιο, Ηράκλειο, Αίγιο, Πρέβεζα, Σύρο, Χαλκίδα, Φλώρινα, Αγρίνιο, Τρίκαλα και Χαλκιδική (σύνολο 28) συνέταξαν κείμενο διαμαρτυρίας για τη στάση του Προέδρείου της Ολομέλειας με θέσεις για ζητήματα φορολογίας, αγογωσήμου  κλπ. Αναμένονται εξελίξεις από τους κατά τόπο συλλόγους την επόμενη εβδομάδα. Πιθανή η αποχή σε κάποιους συλλόγους από την Τρίτη 11-12-2012.
 Πηγή: dikigorosdramas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.