Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012


Επίσκεψη στο Δ.Σ.Α του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Αντώνη Ρουπακιώτη και του Υφυπουργού κ. Κώστα Καραγκούνη
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κατά τη σημερινή επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο ΔΣΑ ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Αντώνης Ρουπακιώτης και ο Υφυπουργός κ. Κώστας Καραγκούνης συμμετείχαν σε μία ουσιαστική συζήτηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αναφορικά με όλα τα τρέχοντα ζητήματα της Δικηγορίας και της Δικαιοσύνης γενικότερα, τις υπαρκτές δυσλειτουργίες και την κατάστρωση των προτεραιοτήτων σχετικά με τα νέα τους καθήκοντα.

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012


ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ
       Εκδόθηκε το ΦΕΚ για την αποζημίωση των δικαστικών αντιπροσώπων και τα οδοιπορικά. Μπορείτε να το δείτε εδώ http://www.scribd.com/doc.

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012


Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής φορολογικών δηλώσεων 2012 φυσικών προσώπων

Παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής φορολογικής δήλωσης έτους 2012 για φυσικά πρόσωπα (μισθωτούς, συνταξιούχους κλπ). Ετσι, με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, κ. Γ. Ζανιά, προκειμένου να διευκολυνθούν οι υπόχρεοι στην υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, αλλά ταυτόχρονα να επιτευχθεί ο στόχος της όσο το δυνατό μεγαλύτερης υποβολής δηλώσεων ηλεκτρονικά και να μειωθεί εν τέλει ο μέσος χρόνος εκκαθάρισης αυτών ορίζεται ότι:

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ.Α. ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΥΠΑΓΩΓΗ
ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. ΣΤΟΝ Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

           Σας ενημερώνουμε ότι η από 26-4-2012 απόφαση του Δ.Σ. του Ε.Τ.Α.Α. να μην ενταχθεί ο Τομέας Υγείας του στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. έγινε δεκτή από τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Αντώνη Ρουπακιώτη, κατ'εφαρμογή του άρθρου 44 παρ. 14 του Ν. 4075/2012.