Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Η ΒΑΣΗ…..
            Όπως προκύπτει περίτρανα από τις κατωτέρω ειδήσεις, όπου οι Πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας έθεσαν την πρόσφατη απόφαση της Ολομέλειας της 3ης Μαρτίου 2012 σε έγκριση από τις Γενικές τους Συνελεύσεις, η απάντηση ήταν αποστομωτική.
Αποχή διαρκείας και όχι ανούσια διήμερα, λες και πηγαίνουμε εκδρομή. Μήπως ήρθε η ώρα οι Πρόεδροι και πρωτίστως αυτός της Αθήνας, να σταματήσουν να φέρονται ως δικτάτορες και να αφουγκραστούν τη φωνή των μαχόμενων δικηγόρων;

Δευτέρα, 05 Μάρτιος 2012
Συνεχίζεται έως και τις 19 Mαρτίου η αποχή των Τρικαλινών δικηγόρων από τα καθήκοντά τους, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα μέτρα που προβλέπει το νέο μνημόνιο για τον κλάδο.
Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα από την σημερινή γενική συνέλευση και θα αποφασίσουν ξανά για την περαιτέρω πορεία με νέα συνέλευση στις 1 ώρα στις 19 του μήνα.
Πηγή: www.trikalain.gr

Τρίτη, 06 Μαρτίου 2012  
Συνεχίζουν την αποχή από τα καθήκοντά τους οι δικηγόροι της Καρδίτσας μέχρι και τις 19 Μαρτίου, μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε χθες(94% υπέρ της συνέχισης) και η οποία εκτίμησε ότι δεν εξέλιπαν μέχρι σήμερα οι λόγοι κινητοποίησης. Τουναντίον προστέθηκαν και άλλοι λόγοι και αιτίες για ένταση του αγώνα.
Πηγή: www.ert.gr

Οι δικηγόροι της Κορίνθου απέχουν από τα καθήκοντά τους μέχρι την Παρασκευή
Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012
Απόφαση της ολομέλειας για αποχή των δικηγόρων από 5 Μαρτίου μέχρι 6 Μαρτίου. Κατόπιν απόφασης όμως της γενικής συνέλευσης του δικηγορικού συλλόγου Κορίνθου απέχουν οι δικηγόροι της Κορίνθου έως και την Παρασκευή 9 Μαρτίου

Αποχή μέχρι τις 19 Μαρτίου για τους δικηγόρους Ζακύνθου

Την απόφαση να απέχουν από τα καθήκοντά τους έως τις 19 Μαρτίου έλαβαν, χθες το μεσημέρι, οι δικηγόροι του νησιού μας, οι οποίοι πραγματοποίησαν νέα γενική συνέλευση.
Η βασικότερη αιτία για αυτή τη νέα πολυήμερη κινητοποίηση είναι η επίθεση της κυβέρνησης και της τρόϊκας στα δικαιώματά τους, με τους νομικούς να υποστηρίζουν πως πλέον τίθεται ζήτημα επιβίωσης.
Πηγή: www.imerazante.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.