Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Αποχή δικηγόρων Σπάρτης

      Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε την αποχή των μελών του από τα καθήκοντά τους, από την Δευτέρα 11-1-2016 μέχρι και την Παρασκευή 15-1-2016, για το ζήτημα του προσχεδίου της Κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, έτσι όπως δόθηκε στην δημοσιότητα και το οποίο θέτει θέμα επιβίωσης, εξαθλίωσης και εξόντωσης των δικηγόρων.
      Εξαιρούνται οι υποθέσεις που τελούν υπό παραγραφή ή υπό προθεσμία, για τις οποίες όμως απαιτείται σχετική άδεια από τον Πρόεδρο του Συλλόγου. Δεν απαιτείται άδεια στην προκατάθεση προτάσεων (20ημερο) και προσθήκης.
      Επίσης αποφασίστηκε ότι κατά τις ίδιες πιο πάνω ημερομηνίες τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης θα παραμείνουν κλειστά.
    Αποφασίστηκε η συμμετοχή του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης στην πανδικηγορική συγκέντρωση και πορεία στη Βουλή, την Πέμπτη 14-1-2016 στις 12.00 το μεσημέρι.
      Τέλος αποφασίστηκε σύγκληση Γενικής Συνέλευσης των μελών του Δικηγοριού Συλλόγου Σπάρτης την Παρασκευή 15-1-2016 και ώρα 1.00μ.μ. με θέμα την περαιτέρω στάση του Συλλόγου μας για το θέμα του ασφαλιστικού και ενημέρωση-συζήτηση επί των συζητηθέντων θεμάτων κατά την Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, η οποία συγκαλείται την Πέμπτη 14-1-2016.
        Κατά την αυριανή δικάσιμο στο Ειρηνοδικείο Μολάων, οι συνάδελφοι μπορούν να αιτηθούν την αναβολή της συζήτησης των υποθέσεών τους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.