Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012


OI ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ
            Μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, που πάρθηκε κατά πλειοψηφία, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του θα προτείνει στην Ολομέλεια των Προέδρων των δικηγορικών Συλλόγων της χώρας που θα συνέλθει στην Αθήνα το Σάββατο 17-3-2012 την αναστολή των αποχών των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους.
          Αντίθετα το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε να προτείνει ο Πρόεδρος του, στην συνεδρίαση της Ολομέλειας των Πρόεδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, αποχή μέχρι και 2 Απριλίου με αίτημα, πέραν των υπολοίπων και την ανάκληση και τη μη εφαρμογή του ν. 4055/2012 περί δίκαιης δίκης
          Από τα ανωτέρω καθίσταται σαφές, ότι ενώ οι επαρχιακοί σύλλογοι έχουν την πρόθεση να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να «πολεμήσουν» όχι για τα συντεχνιακά τους συμφέροντα, όπως έντεχνα κάποιοι διαρρέουν, αλλά γιατί το δικαίωμα του Έλληνα πολίτη να μπορεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, οι «μεγάλοι» Σύλλογοι της χώρας, στα διοικητικά τους συμβούλια (δεν τολμούν να συγκαλέσουν Γενικές Συνελεύσεις γιατί ξέρουν το αποτέλεσμα) αποφασίζουν να «πουλήσουν» τον αγώνα, προς όφελος των συμφερόντων των Τραπεζών, των Συμβολαιογράφων, των Δικηγορικών εταιρειών και των μεγάλων δικηγορικών γραφείων.
            Ελπίζω η Ολομέλεια να μην τους αφήσει…..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.