Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Διοικητικοι Δικαστες - Ανακοίνωση απόφασης για παράταση των κινητοποιήσεων - πρόσκληση σε έκτακτη Γενική Συνέλευση



Αγαπητοί συνάδελφοι,
στη σημερινή του συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης αποφάσισε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων που αποφασίστηκαν από τη Γενική Συνέλευση της 14-09-2012, για το διάστημα από 01 μέχρι 05 Οκτωβρίου 2012, καθώς και τη σύγκληση νέας έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, την Παρασκευή 05-10-2012 (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Διοικητικών Δικαστηρίων Αθηνών και ώρα 10.30 π.μ.), προκειμένου να αποφασιστεί η περαιτέρω στάση της Ένωσης, σε σχέση με τα μέτρα των σχεδιαζόμενων περικοπών των αποδοχών μας που πρόκειται να ψηφιστούν σύντομα.
        Η απόφαση αυτή του Διοικητικού Συμβουλίου είναι επιβεβλημένη, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι μέσα στην εβδομάδα θα παρουσιαστούν τα εξειδικευμένα πια μέτρα της Κυβέρνησης, και προκειμένου να υπάρχουν κατά τη Γενική Συνέλευση όλα τα απαραίτητα δεδομένα για τη λήψη της ορθότερης δυνατής απόφασης.
          Σας καλούμε να συνεχίσετε να στηρίζετε τις αποφάσεις που λήφθηκαν σχετικά με τις κινητοποιήσεις, με την ίδια αποφασιστικότητα που επιδείξατε μέχρι σήμερα. Επίσης, σας καλούμε να είστε όλοι παρόντες στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της 05-10-2012, προκειμένου, οι όποιες αποφάσεις ληφθούν να εκφράζουν την πραγματική βούληση της πλειοψηφίας των Διοικητικών Δικαστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.